Particulier


Adiba is u als particulier graag van dienst bij de jaarlijkse aangifte inkomstenbelasting. Een dankbare taak want er zijn meer dan genoeg lastige situaties denkbaar. Een standaard voor-ingevulde aangifte kan daar niet in voorzien. Een onjuiste aangifte kan zelfs (veel) geld kosten door het mislopen van belastingteruggave. En weet u: de aangifte heeft direct invloed op uw toeslagen. Adiba neemt daarom uw belastingaangifte serieus!

Professionele aangifte
Voor het opstellen van de aangifte maakt Adiba gebruik van professionele software. Bovendien staat Adiba als belastingconsulent geregistreerd bij de belastingdienst. Dat geeft u zekerheid! Ook voldoet de informatie-uitwisseling tussen Adiba en de belastingdienst aan de hoogste norm. Dat is veilig! En uw DIGID? Die is voor u prive.

Uitstel aanvragen? Adiba regelt een uitstel van 13 maanden zonder extra kosten voor 1 april. U voorkomt hiermee een akelige boete en beperkingen voor in de toekomst.

Van de aangifte wordt natuurlijk een leesbaar aangifterapport verstrekt.
Tarief belastingaangifte
EUR 65,- particuliere aangifte 1 persoon
EUR 75,- particuliere aangifte 2 personen (fiscaal partners)
EUR 120, – vanaf prijs voor complexe aangifte (bijv. aan en verkoop huis, scheiding)
EUR 50,- vanaf prijs voor aanvragen/wijzigen voorlopige aanslag

Mag Adiba de aangifte voor u verzorgen? Wij zijn u graag van dienst. Bel 06 222 76 519 of stuur een berichtje via mail. Dat kan via Contact. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.administratie

Administratieve chaos? Het kan gewoon gebeuren, door ziekte, overbelasting of omdat u gewoon andere kwaliteiten heeft. Adiba helpt u graag, ordent en brengt weer overzicht!


belastingaangifte

Aangifte inkomstenbelasting doen? Adiba verzorgt uw aangifte deskundig en met behulp van professionele software (zonder te vragen om uw DIGID).


advies

Advies nodig? Adiba geeft gevraagd en soms ongevraagd advies. Gewoon vanuit betrokkenheid op uw situatie. Ook even een vraag voorleggen is niet snel 'te veel' gevraagd.