Bedrijfsadministraties


Adiba verzorgt bedrijfsadministraties van verschillende groepen ondernemers: starters, ZZP-ers in combinatie met een loondienstverband, volwassen eenmanszaak en VOF. En voor de DGA de BV(-constructie) waaronder ook de Stamrecht BV. Denkt u aan een andere rechtsvorm? Neem gerust contact op!

De bedrijfsadministratie: zelf doen of uitbesteden?
Een betrouwbare bedrijfsadministratie is van belang voor de bedrijfsvoering, kredietverlening en natuurlijk voor een juiste aangifte aan de belastingdienst. Zonder kennis van (fiscale) zaken de boekhouding en aangifte toch zelf doen betekent veelal duurkoop. Ik kan u namens Adiba echt goed op weg helpen bij uw bedrijfsadministratie en met een goed advies van dienst zijn op fiscaal gebied. Dat is met plezier doen waar ieder goed in is en het betaalt zich meer dan terug!

Afhankelijk van uw wensen stellen wij in overleg de taakverdeling vast: van boekhouding tot en met het vaststellen van het resultaat uit onderneming, de periodieke BTW-aangiftes en de suppletie-aangifte.
Van jaarstukken naar winstaangifte
Ook het opstellen en indienen van de winstaangifte Inkomstenbelasting (incl. uw fiscaal partner) of Vennootschapsbelasting voor uw BV met optimaal gebruik van fiscale regelingen is aan Adiba toevertrouwt. Juist in dit deel van het jaarwerk zijn belangrijke keuzes te maken die direct effect hebben op uw belastingdruk. Van de aangifte ontvangt u uiteraard een (beknopte) jaarrekening. Een uitgebreide jaarrekening is mogelijk maar is meestal niet nodig.
Het opzetten van de administratie doen wij in overleg met u, praktisch en afgestemd op de aard en omvang van uw onderneming. Wat nodig is en wat prettig is. Het tarief voor zakelijke dienstverlening is schappelijk en verantwoord. Graag komen wij in gesprek met u! Bel 06 222 76 519 of stuur een mail via Contact.administratie

Administratie bijhouden tijdrovend? Met hulp van Adiba ontstaat er snel weer overzicht en een goede basis voor een efficiente bedrijfsadministratie en juiste aangiftes.


aangifte

Belastingaangifte doen? Adiba verzorgt uw diverse aangiftes IB, VPB en BTW deskundig en met behulp van professionele software.


advies

Advies nodig? Adiba geeft gevraagd en soms ongevraagd advies. Gewoon vanuit betrokkenheid op uw situatie. Ook even een vraag voorleggen is niet snel 'te veel' gevraagd.